تاریخ: چهارشنبه, بهمن 16, 1398

با سلام و آرزوي توفيق الهي

احتراماً، نظر به اهميت موضوع سرمايه­ هاي اجتماعي و نقش نخبگان و دانشگاهيان در برون رفت از چالش­هاي اساسي كشور، بسيج اساتيد دانشگاه صنعتي اصفهان در نظر دارد  به منظور شناسايي چالش­هاي استاني و ملي و ارائه راهكارهاي كاربردي و جهت استفاده بيشتر از توانمندي­ هاي بي­ بديل اعضاي محترم هيات علمي در حل مشكلات مبتلابه كشور (در حوزه­ هاي مختلف اعم از صنعت، كشاورزي ومنابع طبيعي و...)، با رايزني و برقراري ارتباط موثر با مسئولين و دستگاه­هاي حاكميتي و اجرايي، تسهيلات و بستر لازم جهت پياده ­سازي و اجرايي كردن طرح­هاي كابردي را فراهم آورد تا از اين طريق ضمن استفاده از ظرفيت­هاي موجود در دانشگاه براي تحقق اهداف پژوهش­هاي تقاضا­محور، در جهت هدايت رساله­ ها و پايان نامه­ هاي دانشجويان به سمت نيازهاي اساسي جامعه نيز گام­هاي جدي­تري برداشته شود. لذا از كليه ­ي اعضاي محترم هيات علمي علاقه­ مند به ميهن اسلامي ايران استدعا مي­گردد خلاصه طرح پيشنهادي خود را تا آخر شهريور 1398 به آدرس پست الكترونيك basij_asatid@of.iut.ac.ir  ارسال فرمايند تا پس از بررسي و رايزني با مسئولين ذيربط، اقدامات لازم در خصوص مشاركت اعضاي هيات علمي براي اجراي آنها انجام گردد. اميد است با همت همه شما عزيزان، زمينه­ ي رشد و ارتقاء تعاملات دانشگاه براي ايفاي نقش موثرتر آن در حل چالش­هاي حال حاضركشور بيش از پيش فراهم گردد.

با تشکر

بسیج اساتید ابومهدی المهندس (دانشگاه صنعتی اصفهان)